Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2008 21:07 - Bg КръстникА
Автор: ahmeddogan Категория: Други   
Прочетен: 2119 Коментари: 5 Гласове:
0



Ето какво открихме в дир.тъпъ относно скорошните събития на аутобана към Цариград:
Бел.ред.
Забележките в болд и курсив са на редакционната колегия

1.й сега му четох на тоя книгата,5 000-10 000 марки,кви пет лева,тоя не е добре,маджо,баджо,ня тъпаци.Имат там по 2 коли и 2 къщи,поли-моли чакал някой да си загуби наркотика,че да има кинти.То държава не се източва с кухи лейки като баджо и маджо.Тия 5-6 човека с по 10-20 милиона не могат да влияят на държавата,е тука има нещо вярно,че костов направил банка на тоя славчо и им прибрал парите и те пак с по 20-30 000 лева оборот кво ще направят,изкуствено подържани групировки.Само да ви кажа вчера с тия черните футболисти дето ги глобиха по 200 лв,така и никой не разбра и няма да разбере те ли са се дървили на полицаите или полицаите са ги ошляпали за кеф,тва не разбрахме вие за другото.

 
(колегата блогър явно хваща за първи път хартиен носител, който е по-дебел от гъзпапира или както казваме по нашему – сефте му е този експириънс книжките. Както се забелязва блогерчето следи и спортните събития, като преминаването им към криминалната хроника предизвиква у него еуфорически настороения, а резултатът е, че ако прочетете писанията в обратен ред ефектът ще е същият)

 
2.един чужденеч (08.04.2008 г. | 06:13ч.) бог да го прости! хора замислетесе колко удобно умира това момче тикмо когато стола на правителството се тресе от скандал в поличията структурата коиято триабва да ни пази от пресьпноста била тиа и организирана. истин за мен е че момчето стана жертвана политически интереси!!! Всички триабва да се замислим на кого е изгодна тази смирт!!!!!! Друг е вапроса след всичките раскрития каде е онзи лиглио главниа прокурор защо не се е самосезирал??? май истината е че триабва да кажем БОГ ДА ПРОСТИ БЬЛГАРИА!!!!!!!!!!!!

 
(забележителено е изложението като такова, но се опасяваме, че башиянкова може да го написала подвеждашо, за да се присмива тайничко над присмиващите се над смешните й грещчици).

 

3.oryana (08.04.2008 г. | 02:44ч.) ”Писателят-мутра Георги Стоев за пореден път взриви обществото като разказа в “Горещо” мръсни истори за известни личности. Само от шоубизнеса приказките му засегнаха Азис, Алисия,Бони, Камелия, Ирен Онтева,Ивана, Силвия Стойчева. Драго Чая и Азис се ругаели, седнали от двете страни на боса и собственик на заведението ”О, Азис” Георги Пехливанов, се допълва в новата му книга. Сигурно забравихме някой... Жоро Илиев ошамарил Тодор Славков(внука на Тодор Живков), защото закачал гаджето му Глория. Батето отишъл да измоли прошка за сина си. Илиев го посрещнал гол.Стоев дори се закле върху Библията, че всичко е истина. Нищо чудно. Доколо може да му се вярва? В романите си той прави още по шокиращи разкрития, засягащи най-вече подземните босове, на които никой български политик не смее дори да произнесе имената. “Младен Михалев – Маджо имал интимна връзка с генерал Любен Гоцев”, твърди той. Благодарение на това се родила една от най-страховитите трибуквени компании. “Стоил Славов застреля лично Мето Илиянски”, “ Пепи Фюрера и Серафим Антонов очистиха Илия Павлов”,“Как проституират известните фолкпевици”, са само част от анонсите на книгата му, която безспорно ще се разграби. “Маргините и Димата Руснака подслушваха Стоил Славов и го взривиха, защото подготвяше убийството им”, продължава авторът. Стоев, който се е подвизавал по високите етажи на SIC не цепи басма на никого. Вади на преден план и политиците, които според него са забъркани в мръсния свят на подземния бизнес. “Какво е искал да каже авторът ?” , ни питаха даскалите по литература в училище. Сега е времето да се отговори на този, иначе доста тъп, въпрос. Дали Стоев изпълнява някаква поръчка или просто съвестта му е проговорила и е решил да се “изприкаже”. Това няма никакво значение. Важното е МВР и прокуратурата да прочетат книгата. И да погнат героите в нея. Говорим за босовете, не за фолкаджиите. Ако им стиска. Може, ама надали, както казваше един истински мъж, също осмелил се да бръкне в проблемите на България. Тук вече се доближаваме до жанра фантастика. И като заговорихме за жанрове се сещаме за литературното течение наречено “феноменология”. Според него едно произведение е значимо, когато надхвърли кръга на очаквания на читателите. Е, Стоев го надхвърли многократно. Това естествено не означава, че е велик писател, но със сигурност е човек, който не е страхува да развие най-мръсните и гадни сюжетни линии в страната ни. За разлика от почти всички останали. Покойният Христо Калчев, на когото Стоев е предавал информация, обичаше да казва, че не можеш да пишеш за любов, когато държавата ври и кипи. МВР, обаче поднесе статистиката, че престъпността паднала до нивото си отпреди 10 –и ноември. Ето това е пример за любов към ближния. МВР връща любовта и вярата в човека. ....................

 
( типичен пример за болгерска позиция тип белетристична журналистика с елемтни на квинтесенция на досадата, би подхождала на болгерките, пишещи в категориите - забавлние, звезди, бизнес)

 
4.Basaev (08.04.2008 г. | 00:59ч.) Аз отдавна не се наричам - БЪЛГАРИН.Българин да се наричам,срамна дума е за мене.Гоце,Боце и Сергейчо,вас ще ви оправят.Не е виновна властта. Алеко Константинов го е казал-”Не народ,а мърша”.Безмислени коментари е една песен - ”Водка с утеха”.Да живее ракията и чалгата.Няма България.А утре ходете и пак гласувайте.ОВЦЕ! Вие нямате никакво гражданско и национално самосъзнание.Цъкате с език.Вместо да се вдигнете десетки хиляди и да свалите тая паплач от власт.Вие сте виновни.Не се оплаквайте.Цяла Европа ви се смее.Паразити,който пишат безмислени коментари.После хапват и лягат пред ТВ-то.Айде лека,Булгаристан.Аз отдавна не сам Българин,иникога повече няма да бъда.

 (типичен десен лумпен, почитател на маричковото творчество в  90-те)

 

5.елий (08.04.2008 г. | 00:50ч.) Аз ще направя един по-смел паралел, колкото и невероятно да прозвучи! Погледнете само - и България и бившият СССР - по-конкретно Русия в годините на прехода се развиха по един и същи начин. Кой владее богатствата на Русия - ами олигарсите! От кои среди произлязоха те и къде са техните корени? Ами от дейци и функционери на бившата КПСС. Къде са корените на българските мутри и мафията - ами пак от там - от бившата ДС и бившата БКП, които по своята същност са си едно и също нещо!!! Каква поразителна прилика, а? Показни убийства на руски бизнесмени и журналисти, показни убийства на български мафиоти, натрупали милиони от времето на прехода, който все още в България а и в Русия края не му се вижда! Е ха кажете, че източните славяни - ние демек сме се развили по различни начини! Е, само с тази разлика, че на руснаците нито НАТО им трябва нито ЕС, щото са си богати, ама богатствата им са концентрирани в ръцете на олигархията, която там става все по-богата а обикновените руснаци, особено тези живущи извън Москва и Петербург все по-бедни и по-бедни!!! Ми че тук не е ли същото?

 
( втори десен лумпен, конспиратор, но все пак браузирал някой ред в медикапул)

 
6. Mystic (08.04.2008 г. | 00:43ч.) В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ИМА МАФИЯ, А НАШАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА!!! Мир на праха на Г.Стоев!!! Когато го гледах по Тв си казах, че гледам един труп, така и стана. Знам къде живея - държава-ад и знаех прекрасно какво ще последва. Болно ми е за всички морални, умни, интелигентни, честни и добри хора в тази държава... До кога ще продължава това, до кога????????????

 
(блоегърът може би е учител, но вече без десни убеждения)

 
7. Vesselina i vsi4ki bulgari ot o.Malta (08.04.2008 г. | 14:43ч.) V traur sme!!!Gospodi,dai pokoi na du6ata mu!Toi e revolutzioner,geroy, na savremenna Bulgaria i Superzvezda!!!Iskren saboleznovaniya!!!U4 na Vassil Levski sega e v Raya.

 
(може би най-добрият постинг, колко ли българи има в Малта, толкова ли е тежка емиграцията или слънцето е силно, няма да разберем)

 
8.Случайно осведоменият (07.04.2008 г. | 23:58ч.) Стоев беше изключителен боклук: подлец, извратеняк, комбинатор, много злобно копеле, със сериозни психически отклонения. Враждуваше с братовчед си и беше поръчал да го изнасилят. Обичаше да унижва хората. Живееше в измислен свят. Никога не е бил и на средно ниво. Приказваше неща за които всеки е чувал. Гарнирани с много измислици.

 (несъмнено инсайдър, разбира също така от гсм, жени и коли)

 
9. бобо (07.04.2008 г. | 23:38ч.) Мир на праха му.Бьлгариа е страната на идиоти ,искам да се зали4и откартата на света.Разберете истината е 4е е срамно да се наре4е6 Бьлгарин

 
(бобо или нострадамус, ако кандидства в бтв би станал репортер без граници)

 
10.Ушев (07.04.2008 г. | 22:44ч.) Изхвърлете Бг от всички Европейски структури спрете парите и ни оставете да си спретнем една последно гражданско прочистване,като вашите Европейски правомощия да се простират до там,че никой да не успее да напусне страната по какъвто и да е начин и след чистката а започнем на чисто.Тая корумпирана ръководна сган са за масова екзекуция без изключение,щом така абдикираха от задълженията към народа си !!!

 (държавен чиновник, който преднамерно насажда  „ЕС и Бг все са маскари”)

 
11.Отчаян (07.04.2008 г. | 22:11ч.) СЛЕД СМЪРТТА НА ТОВА МОМЧЕ СЪМ АБСОЛЮТНО ОТЧАЯН

 
(просто един отчаян, съвет към него – отидете на гости на драго чая)

 

 

 



Тагове:   BG,


Гласувай:
0



1. анонимен - Хубава, ангажирана статия.
10.04.2008 01:20
цитирай
2. ahmeddogan - нали
10.04.2008 22:22
радваме се, че ти харесва, бтв Вещева служ.2 е прекрасна и слънчева хралупка:)
цитирай
3. анонимен - Ох, моля ти се,
11.04.2008 02:36
не ми напомняй за "Вещева".
цитирай
4. ahmeddogan - е де,
11.04.2008 10:23
да не ти бе лошо с пинко, нъшънъл панасоник, пънк и ска, префинени сирена и хлеба на бабка:) сичко това поднесено на сърмена покривка:))
цитирай
5. анонимен - 10 Minute Legal Forms NOW Provides FREE Legal Help and Advices
04.09.2011 16:08
I like you site - ahmeddogan.blog.bg

My pleasure to show you where
no fees exciting
source . Take a look
Free classifieds Ads Board - http://www.beposted.comt
for your needs .
Like your website and themes you talking about.
Web marketing specialists, are any here?
Get more visitors
When I ordered web site design, I choose http://www.avazo.com
Appreciated any info you have

Legal aid now available online from legal professionals. You can ask the lawyer from<a href=http://www.10minutelegalforms.com/ask-an-attorney/> www.10minutelegalforms.com</a> any legal questions/ Answers are fast, complete and FREE.

Another our free service connects people like you with attorneys who provide a variety of legal services including mortgage modification, bankruptcy, criminal and immigration problems or civil case. Just fill out the short form at our <a href=http://www.10minutelegalforms.com/legal-help/>website</a> and we will provide 2-3 attorneys ready to help you.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ahmeddogan
Категория: Политика
Прочетен: 419861
Постинги: 96
Коментари: 981
Гласове: 1805
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930