Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2008 10:04 - Да подкрепим тройната коалиция!
Автор: ahmeddogan Категория: Политика   
Прочетен: 4940 Коментари: 25 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2008 10:22


Уважаеми блогъри, днес опозицията за пореден път ще се опита да компрометира усилията на правителствотo за изграждане на просперираща и благоденстваща България!

Въпреки  политиката за използване на държавния апарат за лични  и семейни цели, осъществена в  периода 1997-2001 г., корумпиране на съдебната власт и разграбването на националното богатство, тройната коалиция успя да постигне следното:

1.Приемането на Република България за пълноправен член на ЕС

2.Освобождаването на медиците ни в Либия

3. Повишаване на жизнения стандарт на населението

Ето какво осъществи опозицията през визирания период за гражданите на Републиката:

1.Разруши доверието на Европейските институции към  България

2. Опита да раздели гражданите на етнически, верски и социален  приинцип

3.Саботира усилията на правителството на Р България за справяне с несправедливо наложените санкции от страна на ЕК.

 




Гласувай:
0



1. pakostinka - Уважаеми г-н коалиционен партньор,
30.07.2008 10:12
смятам позицията ви за твърде субективна, което я прави и неадекватна.
Отново се делим на управляващи и опозиция....хм...тъжно г-н Доган, тъжнооооооооооо
цитирай
2. ahmeddogan - мадам
30.07.2008 10:24
всяка позиция е субективна, помислете преди да пишете, не казавай хоп преди да си скочил!
цитирай
3. pakostinka - Мосю,
30.07.2008 10:36
единственото,което казвам е че изтъквате като аргумент срещу опозицията, опита да раздели гражданите по различен признак. Не правите ли именно това? :)))
Тъй като съм започнала да казвам "Хоп" - може ли да конкретизирате позицията си за "несправедливо наложените санкции" - коя част смятате за несправедлива? :)
цитирай
4. анонимен - -:)))
30.07.2008 10:38
Напълно съм съгласен. Тройната да изкара още един мандат!
цитирай
5. ahmeddogan - мадам
30.07.2008 10:45
1.атака насажда омраза на расова, етническа основа, което е мн опасно с оглед на съхраняване на етническия мир в страната, да ви припомня ли босна и сараево!
2.санкциите са наложени заради проблемите в "независимата"съдебната система, заложени през мандата 1997-2001 г. Всяка власт(изпълнителна, законодателна,съдебна) да си носи отговорност за действията или бездействията си!
цитирай
6. looklikerain - Право думаш Ахмед
30.07.2008 10:49
Същото може да се напише и като се разменят местата на думите коалиция и опозиция. А може 1,2,3
и 1,2,3 да станат 1-6 и вместо коалиция и опозиция да се използва думата правителство.
цитирай
7. анонимен - долу бкп
30.07.2008 10:52

1)Пълна забрана на комунисти били на ръководни длъжности и ченгета от службите да участват на ръководни държавни и партийни постове! На тях и техните роднини! за период от 20 години!

И толкова!
Не е нужно дори да им се приватизира награбеното(че лошо стрелят)! Те сами ще загубят всичко щото в пазарна среда с тъпите си мозъци ще стигнат до просешка тояга!

И никак не е късно за това!
Просто за България друг път НЯМА!
цитирай
8. анонимен - мръсници
30.07.2008 10:54
Костов няма да може да изрита гнидите от властта ,защото е системно оплюван в продължение на 7 години откакто не е на власт и вече има седем набора млади избиратели ,които не знаят нищо за усилията на двата кабинета на ОДС ,с Иван Костов начело, да извадят България от ямата в която я вкараха комунистите през 1994-1997 г.
Те вече не му вярват апририори ,защото са напълно замбирани от трудовашко-часовишката пропаганда. А и той е човек и вече се чувства уморен ,за да извади на светло една пропаднала държава ,без никакъв шанс да се раздели с една корумпирана съдебна система.А тя трябва да е в основата на въздаване на възмездие за разбойниците и контрол над нови мераклии за грабеж.
Не случайно ,свед промените не беше направена лустрация именно в тази система и това се забрани с текстовете на "новата " конституция.
А сега трябва Велико народно събрание за такива промени ,пак по тази конституция.
А иначе ситемата е ясна:
- премахване на "Великите народни събрания"(нещо като Великия народен хурал на монголския народ) и внасяне на измениня в конституцията от всеки парламент когато това е нужно;
- обявяване на комунистическия режим у нас за престъпен и на всички последствия от него за криминални престъпления. Конфискация на имуществотно на всички "бизнесмени" с комунистическо потекло и криминално минало,които не могат да докажат първия си милион и изпращането им в затвора,за грабеж.
- премахване на имунитета на депутати и магистрати и въвеждане на лична отговорност за гласуваните от тях закони и решения ,по време на мандата им.
И всичко това без давностен срок.
това са крути мерки и далеч от понятията за цивилизован ,демократичен подход ,но и тези спрамо които е насочен също разчитат на слабостта на демокрацията и даже ще настояват да се прилагат към тях стандарти ,които те не са прилагали никога в живота си.

цитирай
9. pakostinka - Мосю,
30.07.2008 10:55
Движението насажда същото напрежение - просто методите са по-различни - повече дипломация и по-добра стратегия.
Санкциите са наложени заради "независимата съдебна система, която липсваше през всички мандати, включително и през този на любимите Ви коалиционни партньори :)
цитирай
10. анонимен - Подкрепям всичко казано и добавям, че от доста време,
30.07.2008 10:58
най сетне имаме симпатичен министър на труда и социалните грижи. Да, говоря за г-жа Масларова!
цитирай
11. pakostinka - Анонимен 8,
30.07.2008 11:00
мисля, че сте прекалил с поредицата за световната конспирация и приказките за Алиса :)
цитирай
12. ahmeddogan - @6 вашите забелжки на стилистично ...
30.07.2008 11:19
@6 вашите забелжки са на стилистично равнище
@7 вие сте за КАТ, регулировчик
@8 велик народен хурал, иновативно
@9 движението насажда напрежение, да, така е, бяхме в задъстванията сутринта, но това е общински проблем!
@10 жена с финес
цитирай
13. pakostinka - :)))
30.07.2008 11:25
И държавен, многоуважаеми ;)
цитирай
14. анонимен - как не ви е срам
30.07.2008 11:25
Ако алтернативата е : Началниците на офицерите или офицерите и агентите им . Аз се измитам от проклетата държава!
цитирай
15. анонимен - няма бсп-сдс
30.07.2008 11:27
Още нещо. Ние навикнахме да няма последствия за нечии укорими действия. За тези 20 години колко пъти четохме по вестници и форуми за кражби, за откровени злоупотреби със служебно положение, за разврат и педофилия сред управляващи от всякакви цветове, за присвоявания, за точене на ДДС от Богомил Бонев примерно, за източване на предприятия... Не мога да ги изброя. Имаше ли поне един случай на санкция? Някой да беше осъден? Изпаднал в немилост? Уволнен? Порицан поне? Не, не и хиляда пъти не. И ние свикнахме. Свикнахме да четем как Милен Велчев заедно с царските синове краде пари от външния дълг на страната ни, а това за нас е тема на разговор. Тема на чашка. Клюка. Убиване на време. И това е. Свикнахме си с тези неща. А и защо да не свикнем? Нима можехме да не свикнем? Аз преди няколко дена писах, че от Народния съд насам в България никой не е бил наказван за нищо. По комунистическо време ако някой другар се поувлечеше в кражбите, му даваха 5 години, като на Янчо Таков. Най-често нищо не му даваха, само го пращаха посланик. И след 1989 абсолютно нищо не се промени, с тази разлика, че вече и по 5 години не дават. Че как няма да свикнем?

И да ти кажа ли какво ще стане? ЕС още 2-3 пъти ще ни спират парите със скандал. Защото те още не могат да проумеят, че за нас тези скандали не значат нищо и нямат значение. После вече ще ни спират парите тихичко, без скандал. И всички тихо ще знаят, че България е само формален член на ЕС. Че можем без визи да пътуваме само, това ще ние е. И ще се знае неофициално, че на България пари няма да се дават, никога и за нищо. Така нещата ще си станат рутинни и делнични. И всички ще са доволни.

цитирай
16. анонимен - костов го може
30.07.2008 11:30
Оттук нататък ще трябват поне два мандата, за да се доведе държавата в кондицията, в която би трябвало да бъде"
С вашите кадри -ДА, но Костов може да го направи за 2 месеца.
Само за ДВА!
цитирай
17. анонимен - бсп-умерен
30.07.2008 11:34
БСП предизвика избори ще ги спечели или ще е поне в по-печеливша позиция.

Да си представим, че ги спечели. И даже ги спечели убедително, има пълно мнозинство. Привидно, нещата са наред - няма го зиналият като ламя цар, с който да се съобразяват, няма ги и турците, чиито дразнещи всички протежета БСП са принудени да търпят и да се чудят как да замазват гафовете им.

И тук нещата замръзват във вечната патова ситуация. Да, съгласен съм, че БСП има по-големи качества от останалите партии тук. Нещо повече - те са единствената партия, която действително може да се нарича такава. Да, но това е малко. Нищожно е! Да имаш повече качества от формацията на Яне Янев все още не значи, че тези твои качества са много или са стойностни. Просто си едноок сред слепи, а едното ти око е с глаукома и перде едновременно.

И от към кадри се изчерпаха. Повече имат от другите, съгласен съм. Но, колко малко е това! Ще ги съберем на пръстите на двете ръце - самият Кадиев, Паскалев, Р. Овчаров, Станишев, още неколцина, за които не се сещам... и това е. Всичко друго е мрак, мрак, марк. Те се задъхват вече. Дори сега, в тази кризисна обстановка, при тази крещяща нужда от кадри, кого изкараха на преден план, та да преговаря с ЕС? М. Плугчиева изкараха. Хайде, стига сме се престрували, че е подходяща. Не е. Това, че е милион пъти по-интелигентна от Емел Етем все още не значи нищо. И в момента не се сменят министри по една основна причина, която не се споменава: няма с кого да ги сменят. Няма и това е. Кандидатите за постовете са по-лоши от титулярите.
цитирай
18. ahmeddogan - @13 добре @ 14 всеки е свободен да ...
30.07.2008 11:43
@13 добре
@ 14 всеки е свободен да направи своя избор
@ 15 непознаването на ес институции вменяват в речника ви нелепици, като "формален член на ес"
@16 за 2 мес> с работните или почивните дни, ако се отработва?
@ 17 пример за интелигентен коальор, но не рзбираме, като г-жа етем не заема този пост дали админ.капацитет по оператвините програми ще се повиши на необходимото ниво?
цитирай
19. анонимен - emigrant
30.07.2008 11:51
Oblazite se sgastiavat,da ne kajete,she ne sam vi predupredil,kakto prednia pak,kato vi podskazvah,she ne ste po-hitri ot evropeizite,znaiat vi,a sega misliat kak nai-bezbolezneno da se otarvat ot vas,zachtoto ste negativni bazisno za ebropeiskoto razvitie.I do 2 godini chte go napraviat,jalko,she shujdite investitori naliaha tolkova bezbojni pari,osobeno po moreto.No chte badete napalno nezavisimi pone,e moje i s Rusia i Turzia da zavartite nechto,zachto ne.Vav vsishki klasi,vsishki niva v Evropa Balgaria e s po-loch imidj i ot Albania i za da se opravi chte triabvat desetiletia.Nastroeni sa i bivchi strani ot Iztoka,a Makedonia,Harvatska,Sarbia sa na vratata,a mesta niama na segachnia etap.Niakoi triabva da osvobodi pone 1 miasto.Ledovete se topiat,gospoda sadebni zasedateli!
цитирай
20. looklikerain - Лелей
30.07.2008 12:06
Ето къде се криели от клуба на на анонимните психопати... Между страниците на Доган...
цитирай
21. анонимен - Най-напред помислих
30.07.2008 13:12
че текстът е ироничен и,че съдържанието трябва да го възприемаме като обратно на написаното.След това разбрах,че автора не се шегува,като пише тези глупости.Ако си вярва на написаното,значи наистина е психопат.Ако ли не,тогава е любопитно,колко му плащат да работи за имиджа на правителството.
цитирай
22. ahmeddogan - ето проблемът
30.07.2008 13:40
на прехода, когато нещата биват изречени с точните им имена, носителите на истината и зананието биват заклеймявани, като психопати и корумпирани!
цитирай
23. baletlnetpepas - Съгласен съм напълно
30.07.2008 13:42
Доган както винаги е прав, точен и напълно откровен в анализа си.
Останалите хора с идзключениена mois4yrlavyr на пълни психопат, които мразят българия и нейното правителство. Защото известное, който мрази правителството мрази народа, който го е избрал!
цитирай
24. анонимен - !!!
31.07.2008 00:10
България никога досега в най-новата си история не е управлявана така гъвкаво и адекватно! Резултатите са налице - членство в ЕС, повишаване на жизнения стандарт и т.н. и т.н., както това чудесно систематизира г-н Доган! Израстването на теснопартийните интереси, станало политическа действителност в тройната коалиция, коалиция, в която радикалните различия на идеологическите позиции са преодолени в името на една единствена цел: ПРОСПЕРИТЕТА НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!!! - откри нова ера както във външно, така и във вътрешнополитическо отношение. Разбира се, както е видно и тук, гласовете на негативизъм, евроскептицизъм и песимизъм не са рядкост, може би народопсихология, може би обществена незрялост. Но надали това е най-важното. Безпрецедентната политическа самокритичност, явната решимост в борбата със слабостите и корупционните практики, високият административно-управленски ресурс, експертност и професионализъм - това е залога за политическото бъдеще!!!
цитирай
25. ahmeddogan - Благодаря за подкрепата,
31.07.2008 21:01
господа, стид и балтлентпепас, с ваша помощ проектът "българия-дом за всеки от нас" ще се реализира преди опозицията да каже хоп!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ahmeddogan
Категория: Политика
Прочетен: 419890
Постинги: 96
Коментари: 981
Гласове: 1805
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930